Bel me terug
Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

BIM projecten

Digitale bouwmodellen worden vaak gebruikt bij BIM-projecten. BIM staat ook wel voor Building Information Modelling of Building Information Model. Voor deze projecten wordt een virtuele weergave gemaakt van het bouwwerk.

BIM-Projecten met behulp van DDS-CAD

Wij beschikken over een 3D-BIM-software voor BIM-projecten. Op basis van een BIM-model kunnen de werktuigbouwkundige installaties uitgewerkt worden. Wij werken met DDS-CAD, dat vele uitwisselingsmogelijkheden heeft, zodat wij ook uw tekeningen kunnen openen en bewerken.

De mogelijkheden van een 3D-tekenprogramma

In het filmpje hieronder ziet u de mogelijkheden van een 3D-tekenprogramma voor BIM-projecten. Wat bijvoorbeeld makkelijk is om op te sporen, zijn de zogenaamde "clashdetecties". Op 57 seconden in het filmpje ziet u een voorbeeld van zo'n clashdetectie. Van Duin Installatiemanagement kan deze fout er door middel van het programma uithalen bij BIM-projecten. 

Neem direct contact met ons op voor meer informatie

Heef u ook interesse in onze diensten voor BIM-projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Bel hiervoor naar 0226-450025. Daarnaast is het ook mogelijk om online offerteformulier in te vullen.