Bel me terug
Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Installatieontwerp en advies

Eerlijk en grondig onderbouwd

Over ons

Diensten

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Hieronder zijn al onze diensten uitgelicht. Klik op een icoon om meer te lezen over deze dienst.

Van Duin Installatie Management levert installatieadviezen voor industriële gebouwen, woningen, kantoren, scholen, stations, parken, etc.

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat voor alle vergunningaanvragen een BENG-berekening moet worden gemaakt.

Een slecht binnenklimaat kan negatieve gevolgen hebben gezondheid. Waar het gebouwen betreft waarin gewerkt wordt, gaat dit al gauw ten koste van school- of werkprestaties.

Heeft u klachten over het comfort in uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw? Wij kunnen u met onze expertise en professionele apparatuur helpen om de oorzaak te achterhalen.

Wij zijn in staat om ontwerpen te maken voor alle werktuigbouwkundige installaties (bijvoorbeeld verwarming, luchtbehandeling, en sanitaire installaties).

Met geavanceerde simulatiesoftware zijn wij in staat om dynamische berekeningen te maken, zoals comfort-, koellast- en temperatuur-overschrijdingsberekeningen.

BIM staat ook wel voor Building Information Modelling of Building Information Model. Voor deze projecten wordt een virtuele weergave gemaakt van het bouwwerk.

Voor de nieuwbouw van woningen, en (utiliteits)gebouwen, worden wettelijke minimumeisen gesteld aan de energieprestatie bij de simulatie van energieverbruik.