Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Installatieadvies

Van Duin Installatie Management levert installatieadviezen voor industriële gebouwen, woningen, kantoren, scholen, stations, parken, etc. 

Voor het ontwerp van een installatie bent u als klant onze belangrijkste informatiebron. Uw wensen en verwachtingen vormen de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

Plan van aanpak

  1. Een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en verwachtingen;
  2. Vertaling van de wensen naar een installatietechnisch document, het PVE (Programma Van Eisen);
  3. Indien gewenst een (uitgebreid) bestek met tekeningen.

Gaat een uitgebreid bestek met tekeningen u te ver, bijvoorbeeld in verband met een beperkt budget, maar wilt u toch gebruik maken van onze expertise? Wij kunnen onze mate van advies afstemmen op het beschikbare budget.

Berekeningen en tekeningen voor uw bouwaanvraag

Wilt u dat wij alleen de technische installatieberekeningen maken voor de bouwaanvraag? Ook dit kunnen wij verzorgen.  En ook hiervoor geldt dat wij de uitgangspunten zorgvuldig en in overleg met u bepalen. Afhankelijk van de gemeente en uw situatie zullen er meer of minder berekeningen worden geëist.

Onze expertise in berekeningen voor de bouwaanvraag zijn:

  • EPC berekening
  • Ventilatieberekening
  • Daglichtberekening
  • Gebruiksoppervlakteberekening
  • Geluidwering gevelberekening
  • Koudebrugberekening

Wij kunnen in elke fase van het bouw- of verbouwproces van meerwaarde zijn. Ook in het geval van klachten bij bestaande bouw kunnen wij inzicht bieden en oplossingen aanreiken.

Milieu prestatie gebouwen (MPG)-berekening

Voor bepaalde situaties van bouwen heeft u een omgevingsvergunning nodig (gemeente afhankelijk). Indien u een omgevingsvergunning nodig heeft, is een Milieu Prestatie Gebouwen, een MPG-berekening, vereist. Ook deze berekening kunnen wij voor u maken. 

Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Contact opnemen of een offerte aanvragen